Як продати акції

З метою зменшення витрат часу та виключення відмов в укладанні договорів купівлі-продажу акцій пропонується наступна послідовність дій:

1. Виявити своє бажання продати акції та узгодити телефоном (050) 175 3603 або електронною поштою Fi1994@ukr.net вартість.

2. Надіслати скан паспорту (1, 2, 11 стор., якщо вклеєні фото — теж) та ідентифікаційного коду, а також  інформацію про контактний телефон на електронну пошту — Fi1994@ukr.net. Можливо просто надати інформацію для попередньої підготовки спеціалістом необхідних документів.

3. Після опрацювання наданої інформації та підготовки договорів купівлі-продажу та інших необхідних документів, за наданим Вами контактним телефоном з Вами зв`яжуться та повідомлять про місце та час зустрічі для підписання документів. Місце зустрічі буде обрано з урахуванням Вашого фактичного місцезнаходження.

4. З урахуванням того, що наша компанія знаходиться у м.Києві як і більшість депозитарних установ, які беруть участь у переоформленні прав власності, укладання договорів з особами, що мешкають або бувають у м.Києві значно простіше та займає менше часу. Проте виконання процедури попередньої підготовки договорів та документів — необхідне.